Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Ακόμα μία χρονιά παρουσιάσεων και δραστηριοτήτων σχετικών με το βιβλίο, έφτασε στο τέλος της. Η χρονιά περιελάμβανε εκτός των γνωστών πλέον παρουσιάσεων σε σχολεία και βιβλιοπωλεία και ένα καινούριος είδος δραστηριοτήτων. Συναντήσεις με ενήλικο κοινό. Ήταν μια σχεδόν πρωτόγνωρη αλλά πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία που ελπίζω να συνεχιστεί και στο μέλλον. Με εντυπωσίασε το πόσο ανάγκη είχαν οι εκπαιδευτικοί να γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα για το σύνδρομο.
Η χρονιά στο τέλος της φύλαγε για μένα τα καλύτερα. Ένα σεμινάριο με τον Τόνι Άτγουντ και μία προσωπική επικοινωνία μαζί του-που ελπίζω να φέρει κάποιο αποτέλεσμα, μία καινούρια έκδοση βιβλίου -την 4η-και έναν Αγάπιο στην τελευταία μου παρουσίαση που έκανε τα μάτια τα δικά μου και της δασκάλας της παράλληλης στήριξης να βουρκώσουν.


Καλό καλοκαίρι!


*Κάτι χρωστούμενα ευχαριστώ:

Στον Σύμβουλο μου που με εμπιστεύτηκε για την επιμόρφωση ενηλίκων. Στους δασκάλους που δούλεψαν το βιβλίο με τους μαθητές τους και που δεν αποτέλεσα γι αυτούς απλά μιά ώρα απασχόλησης με τα παιδιά. Στη φίλη μου την Ελένη που πάντα με σώζει και στον αδελφό μου για τη μετάφραση. Και τέλος, στα παιδιά της Σκάλας Λακωνίας που με καναν να νιώσω τόσο όμορφα...



                                       
                                              Επιμορφωτικά σεμινάρια εκπαιδευτικών


                                                           Σκάλα Λακωνίας

                                                     
                                                      Ένας ξεχωριστός Αγάπιος


                                                           Σεμινάριο Tony Attwood

 
                                               
                                                                   4η έκδοση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου